+36 70 535 0262 hello@ccobato.eu
0 Termék
Ccobato vagy Unicco? Melyiket válaszd?

Ccobato vagy Unicco? Melyiket válaszd?

Ha választani kell két dolog közül, az ember mindig vesztesnek érzi magát, amiért nem lehet mindkettő az övé, amiért az egyikről a másik javára le kell mondania. Kivételt képez, ha a választás a Ccobato és az Unicco között történik, mert ebben a választásban nincsenek vesztesek. Bármelyiket választod, mindenképpen te leszel a nyerő. Azt is elmondom, miért.

Ccobato, avagy a nikotinmentes füstölés szenvedélye

Annál többet bizony nem tehetsz az egészségedért, mint amikor káros szenvedélyedről, a dohányzásról úgy szoksz le, hogy helyette a Ccobato nikotinmentes hevítőrúdjait választod. A Ccobato ugyanis nem tartalmaz nikotint, ezzel máris megszabadultál egy csomó kedvezőtlen, ártalmas mellékhatástól. Ilyenek voltak a reggeli köhögés, krákogás, a fogaid elszíneződése, ujjaid sárgulása, a szájráncok és a bőr fakósága, étvágytalanság és hasonlók, de mindez már a múlté. A Ccobato hevítőrudak finomak, elegánsak, és úgy nyújtanak dohányzásélményt, hogy mentesítenek annak minden káros következményétől. Csak a finom illatot, a kellemes füstölést, a dohányzás ceremóniáját kapod, egészségbarát módon. Mentesít a függőség kialakulásától, a cigaretta szagától, a dohány jelenlététől, miközben a dohányzás alapélményét nyújtja.

Unicco, avagy nikotinsóval a leszokásért

Az Unicco ugyanolyan kellemes dohányzásélményt tud nyújtani, mint a Ccobato. Ugyanolyan hevítőrúddal élvezheted, hasonlóan egészséges alapanyagokat tartalmaz, mint a zöld tea és a gyógynövények, finom aromák és ízesítések. Egy valamiben azért mégis különbözik tőle. Az Unicco nikotinsót tartalmaz. Mi az a nikotinsó és hogy kerül az Unicco hevítőrúdjaiba? Már a dohányzáskor megtapasztalhattuk, hogy a nikotin erős idegméreg, amely függőséget okoz. Ez a függés szinte észrevétlenül történik meg, egyik napról a másikra, ezt egyetlen cigarettázó sem kerülheti el. Leszokni róla nagyon nehéz, hihetetlen akaraterőt és elszántságot igényel. Van, aki egyik napról a másikra képes lemondani a dohányzásról, másoknak a fokozatos leszokás válik be. Ennek a fokozatos nikotinmegvonásnak lehet egyik fontos eszköze a nikotinsót tartalmazó Unicco hevítőrúd.

Nikotinmentes hevítőrúd az elszántaknak

Aki biztos magában, és le tud mondani a nikotinról, annak érdemes a Ccobato nikotinmentes hevítőrúdjaival barátságot kötni. Finom, sima, elegáns darab egy ilyen hevítőrúd, és úgy nyújtja a dohányzás megszokott érzését, hogy közben teljesen egészséges és kellemes passzió. Kevesen mondhatják el magukról a dohányosok közül, hogy a cigaretta káros mellékhatásai nélkül élvezik a dohányzás élményét. De a Ccobato hevítőrúd használói igen.

Nikotinos hevítőrúd a dohányzásról való leszokásért

A hosszú évek alatt kialakult nikotinfüggéstől megszabadulni sokszor csak oly módon lehet, hogy kisebb porciókban adagoljuk a nikotint a szervezet számára. Nagy segítség ez azoknak, akik leszoknának, de egyik napról a másikra nem képesek letenni a cigarettát. Nekik fejlesztették ki az Unicco gyógynövényalapú hevítőrúdjait, amelyekhez nikotinsót adagolnak. A nikotinsó, akárcsak a teák és gyógynövények, természetes eredetű, és csökkenti a dohánytermékekre való visszaszokás kockázatát. Az aromák, ízesítések csak emelik a dohányzás élményét.

 

Ha te is leszámolnál a nikotinnal és a dohánnyal, legfrissebb kínálatunkat itt mindig megtalálod, kövess minket Facebook oldalunkon is és beszélgess, kérdezz Facebook csoportunkban , akár tőlünk, akár más Ccobato és Unicco rajongóktól! Természetesen képünk is van mindenhez, így az Instagram oldalunkon  is szeretettel látunk a követőink között! Már Ccobato vagy Unicco rajongó vagy? Kövess minket, hogy elsőként értesülhess az új ízek érkezéséről és az aktuális akcióinkról!

Ne szívj tovább a cigivel!

Ezek is érdekelhetnek…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
Kosarad