+36 70 535 0262 (H-P: 8-13) hello@ccobato.eu
0 Termék

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Kevésbé ártalmas a Ccobato használata, mint a dohányzás?

Igen. A Ccobato csak formájában hasonlít a hevítőkészülékek dohánytölteteihez. Alapanyaga elsősorban tea és menta, és nem tartalmaz dohányt, nikotint és egyéb káros alapanyagokat.

Mi a különbség a Ccobato és az Unicco termékek között?

Mind a Ccobato, mind az Unicco ugyanannak a gyárnak a terméke, ugyanazokból az alapanyagokból készülnek: zöldtea, oolong tea, menta (változó mennyiségben) és természetes aromák. A különbség a két termék között, hogy a Ccobato hevítőrudak teljesen nikotinmentesek, az Unicco hevítőrudak pedig hozzáadott nikotinsót tartalmaznak. Tehát nikotinmentes Unicco nem létezik, az a Ccobato.

Dohányterméknek számít-e a Ccobato?

Nem, a Ccobato nem dohánytermék. Egyáltalán nem tartalmaz dohányt, és nikotint sem.

Hatósági állásfoglalást kértünk a termékre, amelynek alapján nem esik a dohánytermék kategóriába.

Dohányterméknek számít-e az Unicco, mivel nikotint tartalmaz?

Nem, az Unicco a Ccobatóhoz hasonlóan szintén nem dohánytermék. Egyáltalán nem tartalmaz dohányt, nikotintartalma nem dohány eredetű. 

Mennyi nikotint tartalmaz az Unicco?

Minden egyes szál Unicco párájában 0,5 mg nikotin található. (Ez körülbelül a dohányalapú hevítőrudak nikotintartalmának feleltethető meg.)

Nem szeretem a mentolos ízt. Minden Ccobato és Unicco hevítőrúd mentolos?

A termékek egyik alapanyaga a menta. Ez adja a mentolos ízt. Fontos összetevője a legtöbb hevítőrúdnak. 

Az első Ccobato és Unicco termékek mentolosak voltak, de most már számos mentol nélküli íz is megtalálható a termékkínálatban. Kattints IDE a mentolmentes hevítőrudak megtekintéséhez.

Honnan tudok készüléket beszerezni hozzá?

Magyarországon a nemzeti dohányboltokban különböző hevítőkészülékeket lehet beszerezni. A jelenleg kapható készülékek többségével (pl. Hitaste, iBuddy, Coolplay, QOQ, Lil, Uwoo, Lambda, Iqos) kompatibilisek a Ccobato és Unicco hevítőrudak. Kivételt a GLO készülékek jelentenek, amelyek más elven működnek, és a belevaló töltet is más méretű. 

Rendeléssel kapcsolatos kérdések

Elrontottam a rendelésemet, mi a teendőm?

Kérünk, hogy mielőbb írj emailt nekünk, amelyben leírod, hogy mi a probléma, és mi kijavítjuk, amennyiben még nem került átadásra a csomag a futárnak. Ezért kérjük, hogy ne késlekedj.

Személyesen átvehetem a rendelésem?

Jelenleg nincs személyes átvételre lehetőség. Amennyiben személyesen szeretnél vásárolni, azt számos partnerünk boltjában megteheted. A partnerek aktuális listáját megtalálod ITT.

Csak rendelni lehet, vagy boltban is megvásárolható?

Nem, nem csak rendelni lehet. A Ccobato és Unicco hevítőrudak már több száz üzletben megvásárolhatóak országszerte. Amennyiben személyesen szeretnél vásárolni, azt számos partnerünk boltjában megteheted. A partnerek aktuális listáját megtalálod ITT.

Szállítással kapcsolatos kérdések

Mely országokba szállítotok?

A szállítás Magyarországról történik. De számos európai országba is szállítunk. A lehetséges országok listáját, és a kapcsolódó szállítási díjakat ITT találod.

Amennyiben nem látod a keresett országot, vedd fel velünk a kapcsolatot, és megnézzük, hogy megoldható-e a szállítás.

Mi történik, ha nem vagyok a szállítási címen, amikor jön a futár?

A csomagok érkezéséről az érkezés napjának reggelén kapsz értesítőt, amelyben szerepel egy háromórás időintervallum, hogy mikor érkezik a futár. Amennyiben már látod, hogy nem leszel az adott címen (otthon, munkahely, stb.), és nincs aki átvegye a csomagot, akkor jelezd a futárnak, beszélj meg vele egy másik időpontot a szállításra, illetve kérésedre a csomagot valamelyik általad megadott GLS csomagpontba is be tudják vinni, ahol alkalmas időpontban átveheted.

Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Küldd el nekünk , és a lehető leghamarabb válaszolunk.

3 + 12 =

0
Kosarad
[]