Új, vonzó, profitábilis és széles vásárlókört érintő termékeket keresel a vállalkozásod számára?

Szeretnéd kibővíteni a termékportfóliódat könnyen eladható és folyamatos ellátottságot biztosító termékekkel?

Szuper, mert éppen viszonteladókat keresünk!

Viszonteladói lehetőség a Ccobato és Unicco termékek forgalmazására

Mi a Ccobato és Unicco?

 

A Ccobato és Unicco dohányzásról való leszokást segítő, cigarettázásra hasonlító tevékenységet biztosító termékek, melyek kizárólag trafikon kívül forgalmazhatóak Magyarországon, ez által a viszonteladói partnerek alaptevékenysége egyáltalán nem kell, hogy trafik üzemeltetéshez kapcsolódjon.

Két nagy termékcsaládunk van:

Ccobato áfonyás nikotinmentes hevítőrúd

CCOBATO NIKOTINMENTES HEVÍTŐRUDAK

A Ccobato teljes egészében nikotinmentes, és természetesen dohánymentes is. Töltetét tea és gyógynövények adják. Ez a termék azoknak való, akik:

  • szeretnének teljes mértékben leszokni a nikotintartalmú termékekről
  • már teljesen leszoktak a dohányzásról, de a “füstölés” egészségesebb verziójához még ragaszkodnak
  • csak társasági dohányosok, de buliban sem szeretnék az egészségüket cigarettával vagy egyéb dohánytermékkel rongálni
Ccobato áfonyás nikotinmentes hevítőrúd

UNICCO NIKOTINTARTALMÚ HEVÍTŐRUDAK

Az Unicco összetételében alapvetően megegyezik a Ccobato-val: szintén dohánymentes, de tartalmaz hozzáadott nikotinsót is, így ez a termék azoknak való leginkább, akik éppen leszokóban vannak a dohányzásról, és már megszabadultak a füst-kátrány-nehézfém részétől, de a nikotinról való leszokás még feladatokat tartogat számukra. Amennyiben szeretnének teljesen megszabadulni a nikotintól, akkor a következő lépés számukra is a nikotinmentes Ccobato fokozatos bevezetése lehet.

Használat közben mindkét termékcsalád úgy néz ki, mint a dohánytartalmú hevítő töltetek, ami nem véletlen:

Ezek a termékek hevítőkészülékkel összecsatlakoztatva használhatók csak, mivel a bennük képződő pára létrejöttéhez hevítés szükséges. Hevítőkészülékek Magyarországon csakis Trafikban forgalmazhatóak.  Ugyanakkor a Ccobato és Unicco töltetek pont, hogy trafikban nem forgalmazhatóak. Ebből ered az is, hogy viszonteladókat keresünk úgy, hogy nincs előírva, hogy a viszonteladónk milyen iparágban vagy piacon tevékenykedjen.

Miért érdemes Unicco-t és Ccobato-t forgalmazni?

 

  • 2020 óta léteznek a termékek Magyarországon, tehát kifejezetten újdonságnak számítanak, így a termékportfólióba való bevezetéskor jól kommunikálhatóak. Az újdonságra mindig nyitottak a vásárlók.
  • Ugyanakkor az újdonság varázsa mellett máris kritikus tömeget jelent a vásárlóközönség, ami azt eredményezi, hogy azonnali forgalmat lehet rájuk generálni a termékek közé való bevezetés révén.
  • Bár ezek nem dohánytermékek, de a vásárlói szokások tekintetében pontosan úgy viselkednek: gyorsan pörögnek, napi használatban vannak és fogynak is. Tehát a vásárlók rendszeresen, napi szinten vásárolnak belőlük és keresik is ezeket.
  • Meglévő vállalkozások, boltok forgalmát képes ez által fellendíteni az Unicco és a Ccobato forgalmazása. Nem egy viszonteladónk számolt már be 30-40%-os forgalomnövekedésről!
  • Könnyedén forgalmazható online is, de a napi fogyasztási cikkek esetében még mindig a személyes, azonnali vásárlásélményen van inkább a hangsúly. Így leginkább azoknak ajánljuk, akiknek van már valamilyen üzletük, boltjuk, egységük.

Milyen üzletek számára javasoljuk a Ccobato és Unicco termékek forgalmazását?

 

Dohányboltokban ezeket a termékeket nem lehet forgalmazni, viszont mindenhol máshol lehet, akár online is.

Eddigi tapasztalataink alapján a bioboltoktól, élelmiszerboltoktól, vegyes kisboltoktól, benzinkutaktól kezdve a műkörmös-fodrász-kozmetikus jellegű szolgáltatókon át egészen a diszkont jellegű üzletekig bárhol lehet forgalmazni, mert a vásárlók mindenhol örömmel veszik birtokba a termékeket.

A vásárlóközönség szoros átfedést mutat a dohánytermékek iránt érdeklődőkkel, a napi fogyasztási cikkeket keresőkkel, továbbá az egészséges alternatívák iránt nyitottakkal is.

Ha valaha bárki olyan termékről álmodott az üzletébe, amit könnyű eladni és amiért naponta betérnek a vevők, hát az most elérkezett!

Milyen engedély vagy tanúsítvány szükséges a termékek forgalmazásához?

 

A termékek forgalmazásához nincs szüksége külön engedélyre viszonteladóinknak.

A termékek szakértői vizsgálata megtörtént minden egyes terméktípus esetében. A nikotinos termékekre vonatkozó minden bejelentési kötelezettségnek eleget tettünk, mind a Magyarországon érvényes, mind ez EU-s jogszabályok tekintetében. Az EU-s TPD regisztráció egyenlőre csak az EU néhány országában kötelező (Magyarországon még nem), de a Ccobato és Unicco termékek TPD regisztrációja is már elkészült, tehát ha esetleg itthon is kötelező lesz, ez már nem jelent problémát.

Mit biztosítunk még viszonteladóink számára?

 

Ügyelünk arra, hogy viszonteladóink érdekeltségei ne érjenek egymásba, főként, ha valaki kizárólagosságot kap a területet illetően. Mivel kizárólagos disztribútorai vagyunk a termékeknek, ezért tudjuk biztosítani azt, hogy viszonteladóinknak ne kelljen közvetlenül egymással versenyezniük.

Figyelem! Trafikban nem forgalmazhatóak ezek a termékek, tehát Trafikosok megkereséseit nem tudjuk teljesíteni.

Hogyan működik a viszonteladói folyamat?

1.) Viszonteladói szándékodat az alábbi kapcsolatfelvételi módon indíthatod el:

Küldj email a hello@ccobato.eu email címre, vagy hívj fel bennünket a +36 70 535 0262 telefonszámon.

2.) Az egyeztetést követően emailben rendelheted meg a kívánt termékeket a kért mennyiségben. Az első feltöltést (amely 20 karton) követően nincs előre kikötött minimális rendelési mennyiség. Érdemes azzal számolni, hogy ezek a termékek gyorsan pörögnek, tehát érdemes belőlük 1-2 heti adagot berendelni, hogy ne kelljen naponta az utánpótlással foglalkozni.

3.) A fizetés előre utalással vagy utánvéttel történhet.

4.) A termékeket csomagként küldjük ki a megadott címre, 1-2 munkanap alatt.

 

Fontos tények a termékekről, amiket érdemes fejből tudni:

 

– Nem tartalmaznak dohányt.

– Nem tartalmaznak nehézfémeket, kátrányt, mérgező formaldehidet és hasonló káros anyagokat.

– Használat közben nem képződik füst, és a füstben lévő káros anyagrészek sem jönnek létre. Nem keletkezik szénmonoxid sem.

– A Ccobato termékek nem tartalmaznak nikotint sem. Az Unicco ugyan tartalmaz hozzáadott nikotinsót, de ez nem dohányból származik. A nikotinsó az Unicco-ban azért szükséges, mert nagyon sokan azért nem tudnak leszokni a dohányzásról, mert a nikotinéhségük meggátolja őket ebben. Az Unicco egy köztes lépést biztosít, egy átmenetet a végső leszokáshoz vezető úton, egy sokkal szelídebb és egészségesebb megoldással.

– A Ccobato még csak nikotinsót sem tartalmaz, csakis teafüvet és gyógynövényeket, tehát a dohányzáshoz semmi, de semmi köze nincsen már, csak ránézésre tűnik annak.

– Mindkét termékcsalád létezik ízesített formában is, egy új technológiának köszönhetően még egy plusz játékosságot is bele csempészve a használatba: az aromákat úgynevezett pattintással lehet előcsalni, így sokan „pattintós cigi”-ként keresik ezeket a termékeket, hiszen a dohánytermékek pattintós változatát már megszüntették az EU országaiban.

– A termékek a jelenleg Magyarországon kapható hevítőkészülékek mindegyikével kompatibilisek.

– Viszonteladóink számára információs és kommunikációs támogatást is biztosítunk, hiszen új termékek esetében mindig kicsit többet lehet szükséges beszélni, de ez szerencsére ilyenkor mindig jó alkalom szorosabbra fűzni a kapcsolatot a vásárlókkal is.

Viszonteladói kapcsolatfelvétel

 

Jelentkezésed után elbíráljuk, hogy együtt tudunk-e működni területileg, aztán felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszéljük a továbbiakat.

Küldj email a hello@ccobato.eu email címre, vagy hívj fel bennünket a +36 30 664 6114 vagy a +36 70 535 0262 telefonszámon.

0
Kosarad